AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Kahve falında kocasıyla ilişkiye girdiğini görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kocayla ilişkiye girdiğini görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasını ilişkiye girdiğini görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir