AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı başka biriyle görmek

Kahve falında kocanı başka biriyle görmek

Kahve falında kocanı başka biriyle görmek arabasını ve toprağının olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kocanı başka biriyle gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında kocanı başka bir kadınla görmek mal sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kocayı başka kadınla görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocanızı başka biriyle görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir