AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman incir görmek

Kahve falında kocaman incir görmek

Kahve falında kocaman incir görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, dini inançların güçleneceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman incir gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında kocaman incir görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocaman sinek görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman dalga görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kartal görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman solucan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kocaman köpek görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman yengeç görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir