AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman ceviz görmek

Kahve falında kocaman ceviz görmek

Kahve falında kocaman ceviz görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman ceviz gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Kahve falında kocaman ceviz görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kocaman beyaz köpek görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman yaş pasta görmek rahat yüzü göreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında kocaman ev görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kiraz görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kocaman televizyon görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman masa görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir