Kahve falında kocaman el görmek

Kahve falında kocaman el görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman el gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kocaman el görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işarettir.

Kahve falında kocaman hamam böceği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalettir.

Kahve falında kocaman diş görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kocaman burun görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman taş görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman güvercin görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman kelebek görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kocaman makas görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top