AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman tavuk görmek

Kahve falında kocaman tavuk görmek

Kahve falında kocaman tavuk görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, ana baba sözü dinlemeye, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman tavuk gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında kocaman tavuk görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman otobüs görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek konuşmaz olacağına, günlerini bunun için harcayacağına delalettir.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman diş görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kocaman deve görmek doğruluktan ayrılmayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman bir köpek görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman ayak görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir