AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman ev görmek

Kahve falında kocaman ev görmek

Kahve falında kocaman ev görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman ev gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında kocaman ev görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman ev almak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir ev görmek hastaysa şifa bulacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman bir balık görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza işaret eder.

Kahve falında kocaman ayna görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sürekli yerinde sayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir böcek görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman karpuz görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir