AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman ayakkabı görmek

Kahve falında kocaman ayakkabı görmek

Kahve falında kocaman ayakkabı görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında kocaman ayakkabı gördüyseniz:

  • Mesajlarınızın yerini bulmasını istiyorsanız odaklanmalısınız.

Kahve falında kocaman ayakkabı görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, stres içinde günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kem gözlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kocaman tavşan görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında kocaman ev görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman zeytin görmek rahatının ve gelirinin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman bir yılan görmek hayatının da kolaylaşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kocaman beyaz köpek görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman aslan görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir