AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek konuşmaz olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, lüksünün artacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmalı, yapmak istediğiniz şeyleri yapabilmek için elinizden geleni ortaya koymalısınız.

Kahve falında koca tarafından aldatıldığını görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, şansının açık olacağına delalettir.

Kahve falında kocan tarafından aldatılmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koca tarafından aldatılmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet eder.

Kahve falında kocası tarafından aldatılmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından aldatıldığını görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından evlendirilmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir