AnaSayfa / Genel / Kahve falında koca kafa görmek

Kahve falında koca kafa görmek

Kahve falında koca kafa görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, güvensizlik duymaya, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında koca kafa gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında koca kafalı yılan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında koca kafalı köpek görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında koca kafalı bebek görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında koca kafalı erkek bebek görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında koca kafa görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında bedensiz kafa görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş hayvan görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında kafasını şişmiş görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir