AnaSayfa / Genel / Kahve falında koca kafalı bebek görmek

Kahve falında koca kafalı bebek görmek

Kahve falında koca kafalı bebek görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, helal lokma yiyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında koca kafalı bebek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kötü değil iyi taraflarına odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında koca kafalı bebek görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, güzel günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında koca kafalı erkek bebek görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koca kafalı yılan görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koca kafa görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koca kafalı köpek görmek evini ve ailesini unutacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kafası görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kafasını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kafalı bebek görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir