AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın hasta olduğunu görmek

Kahve falında kocanın hasta olduğunu görmek

Kahve falında kocanın hasta olduğunu görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işinde zarar edeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Kahve falında kocasını hasta olduğunu görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet eder.

Kahve falında kocayı hasta görmek kötü haberler alacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalet eder.

Kahve falında kocanı hasta görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın hastalandığını görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında kocasını hasta görmek ona özlemle sarılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının hasta olduğunu görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Kahve falında kocanın hasta olduğunu görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının hastalandığını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, daha çok dünya malı edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir