AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı tokatlamak

Kahve falında kocayı tokatlamak

Kahve falında kocayı tokatlamak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kocayı tokatlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında kocayı tokatlamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi tokatlamak çok mutlu olacağına, sevineceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak helal lokmalar yiyeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kendini tokatlamak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını tokatlamak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında karısını tokatlamak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak kariyer sahibi olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir