AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette yılan görmek

Kahve falında klozette yılan görmek

Kahve falında klozette yılan görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozette yılan gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Kahve falında klozette yılan görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozet taşımak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete çiş yapmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında klozete kaka yapmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında klozete sıçmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klozete görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında klozette oturmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına tabir olunur.

Kahve falında klozeti temizlemek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir