AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozeti temizlemek

Kahve falında klozeti temizlemek

Kahve falında klozeti temizlemek maddi olanaklarının artacağına, hastalıkların sona ereceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında klozeti temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Kahve falında klozet temizlemek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozeti temizlemek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klozette yıkanmak büyüyeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozette oturmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Kahve falında taşan klozet görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Kahve falında klozete görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında boklu klozet görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında klozette balık görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir