AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette su görmek

Kahve falında klozette su görmek

Kahve falında klozette su görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, adının yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozette su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ya da sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında klozete su dökmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında klozette su görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında su dolu klozet görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odada klozet görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına inanılır.

Kahve falında klozeti temizlemek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında klozet taşması görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşmış klozet görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında klozete kusmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir