AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşmış klozet görmek

Kahve falında taşmış klozet görmek

Kahve falında taşmış klozet görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, zenginlik içinde olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında taşmış klozet gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında taşan klozet görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında klozet taşması görmek yeni ilişkiler kurulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozet taşı görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında taşmış klozet görmek hatalı yollara sapılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozete düşmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında klozete sıçmak kafasının rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozet tuvalet görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak çok zor durumlara düşeceğine, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir