AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozete düşmek

Kahve falında klozete düşmek

Kahve falında klozete düşmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında klozete düşmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Kahve falında klozetin içine düşmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında klozete düşmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taşan klozet görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu klozet görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozete sıçmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret eder.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak çok para kazanılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Kahve falında mutfakta klozet görmek maddi varlığının çoğalacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında boklu klozet görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir