AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozet yıkamak

Kahve falında klozet yıkamak

Kahve falında klozet yıkamak ruhlarına mevlit okutacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sıkıntısının biteceğine, çok başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozet yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında klozet yıkamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek çıkmaza gireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine yorulur.

Kahve falında klozet tuvalet görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında klozete kusmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında klozette oturmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında klozet fırçası görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oda içinde klozet görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozette su görmek ferahlık veren sözler duymaya, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir