AnaSayfa / Genel / Kahve falında klavyeli telefon görmek

Kahve falında klavyeli telefon görmek

Kahve falında klavyeli telefon görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, yüksek moralli olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine rivayet eder.

Kahve falında klavyeli telefon gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında klavyeli telefon görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında klavye görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının telefonla aradığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli telefon görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir