AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarını bozmak

Kahve falında kızlık zarını bozmak

Kahve falında kızlık zarını bozmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında kızlık zarını bozmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarı bozmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine işarettir.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarını bozmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kötü bir habere veya tehlikeye yorulur.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak yardımının olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarının patlamasını görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızlık zarı görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir