AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye demir para vermek

Kahve falında ölüye demir para vermek

Kahve falında ölüye demir para vermek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölüye demir para vermek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüden demir para almak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye demir para vermek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında demir para görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü demir para görmek para sıkıntısından kurtulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir para yutmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında elinde demir para görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde demir para görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para ve demir para görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir