AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir para görmek

Kahve falında demir para görmek

Kahve falında demir para görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir para gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaştan demir para almak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dilenciye demir para vermek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına alamet eder.

Kahve falında birine demir para vermek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Kahve falında demir para ve kağıt para görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk demir para almak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir para toplamak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında demir para başkasına vermek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden demir para almak fesada bulaşacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir