AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının sevgilisini görmek

Kahve falında kızının sevgilisini görmek

Kahve falında kızının sevgilisini görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında kızının sevgilisini gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerinin karışacağına inanılır.

Kahve falında kızının sevgilisi olduğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında bir kızla sevgili olmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir kızla sevgili olmak yeni fırsatlar elde edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının sevgilisini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir