AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaştan borç para almak

Kahve falında arkadaştan borç para almak

Kahve falında arkadaştan borç para almak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaştan borç para almak gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından borç para almak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaştan borç para almak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek çok hayırlı işlere imza atacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işarettir.

Kahve falında borç para vermemek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalettir.

Kahve falında para borcu olduğunu görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Kahve falında birinden borç para almak oldukça kazançlı işler yapacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir