AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının öldürüldüğünü görmek

Kahve falında kızının öldürüldüğünü görmek

Kahve falında kızının öldürüldüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hem çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının öldürüldüğünü görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kızının öldüğünü görmek moralinin düzeleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı öldürmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi kızını öldürmek güç kaybedeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Kahve falında bir kızı öldürmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir