AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı öldürmek

Kahve falında kızı öldürmek

Kahve falında kızı öldürmek büyük ve güzel işler yapacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı öldürmek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında kızını öldü görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek kazancının düşeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kızını öldüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek çok başarılı işlere adım atacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı öldürmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızı öldürmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir