AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı öldürmek

Kahve falında bir kızı öldürmek

Kahve falında bir kızı öldürmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı öldürmek gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kızının öldürüldüğünü görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kızını öldürmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında kızını öldü görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını öldüğünü görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızın öldüğünü görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir