AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının dişlerini görmek

Kahve falında kızının dişlerini görmek

Kahve falında kızının dişlerini görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kızının dişlerini gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında kızının dişlerini görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerini çirkin görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında diş apsesi görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında dişki temizlemek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş çikarmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişlerinin döküldüğünü görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir