AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, kindar olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin dişlerinin çıktığını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını görmek yüzüne kan geleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin alt dişlerinin çıktığını görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bebekte diş çıktığını görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin diş çıktığını görmek günahlarından tövbe etmeye, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin dişlerinin çıktığını görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hedeflere ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, borçların biteceğine alamet eder.

Kahve falında damağında diş çıktığını görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir