AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında kendi dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında kendi dişlerinin döküldüğünü görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, kalp kırıklığı olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ticarette yol katedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında paslı diş görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında diş hediği görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kirli görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri yeşil görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ön dişleri ayrık görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında dişlerimin döküldüğünü görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir