AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının gelinlik giymek

Kahve falında kızının gelinlik giymek

Kahve falında kızının gelinlik giymek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında kızının gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek evlerine dünürcü geleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kızını gelinlik giydiğini görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek umutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek büyük problemler yaşanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını gelinlik giymek ona emek vereceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir