AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, zahmetinin çoğalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına inanılır.

Kahve falında kızının kırmızı elbise giydiğini görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının elbise giydiğini görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir