AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının kırmızı elbise giydiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının elbise giydiğini görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını yeşil elbiseyle görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yeşil elbise giydiğini görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir