AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek

Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek

Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin ata bindiğini gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu ata bindirmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin ata bindiğini görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata bindirilmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ata bindiğini görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında babasının ata bindiğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ata bindiğini görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir