AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla tartışmak

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla tartışmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla tartışmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak imkânların çok daha iyi olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaş tartışmak üzüntülerin son bulacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir