AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını öldürdüğünü görmek

Kahve falında kızını öldürdüğünü görmek

Kahve falında kızını öldürdüğünü görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında bir kızın öldüğünü görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın öldüğünü görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kızını öldürmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını öldürmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı öldürmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir