AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını öldürmek

Kahve falında kızını öldürmek

Kahve falında kızını öldürmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kızını öldürmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kızını öldü görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın öldüğünü görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında kızını öldürmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı öldürmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kızını öldürdüğünü görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kızının öldüğünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, bedeninin de iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir