AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek hata yapılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında genç bir kızla evlenmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında genç bir kıza sarılmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında genç bir kızla öpüşmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında genc kızı öpmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir