AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın öldüğünü görmek

Kahve falında kızın öldüğünü görmek

Kahve falında kızın öldüğünü görmek bir süre zorluk çekeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kızın öldüğünü gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında kızını öldü görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın öldüğünü görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının öldüğünü görmek hırsızlık yapacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının birini öldürdüğünü görmek yılmayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek sağlığının bozulmayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına inanılır.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir