AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızının olduğunu görmek

Kahve falında küçük kızının olduğunu görmek

Kahve falında küçük kızının olduğunu görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çirkin bir iş yapmaya, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında küçük kızının olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir kızın ağladığını görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret eder.

Kahve falında küçük kızı dövmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, nasiplerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kızla evlenmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın hamile olduğunu görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir