AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını hasta olarak görmek

Kahve falında kızını hasta olarak görmek

Kahve falında kızını hasta olarak görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kızını hasta olarak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında kendi kızını hasta görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında kızını hasta olarak görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının hastalandığını görmek mülkiyetinin de artacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında kızının hasta olduğunu görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında kızını hasta görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta baba görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir