AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında kızın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında kızını hasta olarak görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının hasta olduğunu görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kızını hasta görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kızını hasta görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının hastalandığını görmek yani babasına benzeyeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında hastanın ölmesini görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir