AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızını hasta görmek

Kahve falında kendi kızını hasta görmek

Kahve falında kendi kızını hasta görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, musibetlerin yaşanacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kızını hasta gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında kendi kızını hasta görmek hastalığının düzeleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının hastalandığını görmek ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında kızını hasta olarak görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızının hasta olduğunu görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını hasta görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, umutların yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü canlı ve hasta görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir