AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde bit görmek

Kahve falında evde bit görmek

Kahve falında evde bit görmek hayırlı bir terfi alınacağına, mal mülk sahibi olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, büyük başarılar kazanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine inanılır.

Kahve falında evde bit gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında inşaatı bitmemiş ev görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bitmiş ev görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında evde bit görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bitmemiş ev almak işlerin aksamayacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bitmemiş ev görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaatı bitmiş ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında bitmiş ev görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ilişki bitirmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir