AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak dertlerin bölüşüleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla sarılmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kıza sarılmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza sarıldığını görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında amca kızına sarılmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında bir kıza sarıldığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir