AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın hamile görmek

Kahve falında kızın hamile görmek

Kahve falında kızın hamile görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında kızın hamile gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında evli kızını hamile görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genc kızı hamile görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, insanları kıracağına, üzeceğine inanılır.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek başına uğursuzluklar geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir