AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın askere gittiğini görmek

Kahve falında kızın askere gittiğini görmek

Kahve falında kızın askere gittiğini görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, saygınlık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın askere gittiğini gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kızın askere gittiğini görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın askere gitmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında kızının askere gittiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın asker olduğunu görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın askere gitmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını askere göndermek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızın asker olduğunu görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın askere gittiğini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir