AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın askere gittiğini görmek

Kahve falında bir kızın askere gittiğini görmek

Kahve falında bir kızın askere gittiğini görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın askere gittiğini gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında kızı askere giderken görmek rızkının sonsuz olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın askere gittiğini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın askere gitmek verilen emeklerin boşa gideceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızı askere göndermek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kızını asker görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının askere gittiğini görmek çok iyi yerlere geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını askere göndermek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın asker olduğunu görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir