AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının askere gittiğini görmek

Kahve falında kızının askere gittiğini görmek

Kahve falında kızının askere gittiğini görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Kahve falında kızının askere gittiğini görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın asker olduğunu görmek parasını ve işini kaybedeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir kızın askere gittiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kızın askere gittiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kızın askere gitmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını asker görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, patlama noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını askere göndermek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında kızı askere göndermek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir